HomeFoto'sRepertoire


Mijn naam is Willy Zwier.
Ik ben jarenlang lid geweest van Keyboardclub Anacrouse en werkzaam geweest als bestuurslid in de functie van penningmeester.
Muziek is mijn hobby en met name het spelen op keyboard. Hoewel samen spelen in clubverband erg leuk was, moest de club op een gegeven moment stoppen. Ik heb toen besloten om alleen verder te gaan.
 

Samen spelen met anderen heeft zijn charme en het is leuk om daarmee op te treden en mensen daarmee een plezier te doen. Je moet op elkaar ingespeeld zijn en samen ook veel oefenen om een goed optreden te kunnen geven.
Als je alleen speelt moet je er ook voor zorgen dat je een optreden goed kunt neerzetten en mensen daarmee vermaken. Dit vergt iets meer van je zelf. Ook daarbij is het nodig dat je de muziek die je speelt goed onder de knie hebt. Het oefenen gaast dus gewoon door, maar nu alleen.

Voordeel is wel dat je dan je eigen keuzes voor de muziek kunt maken. Je eigen voorkeur voor bepaalde muziek kun je vorm geven en eventueel in een optreden meenemen.
Dat is dan ook door mij gedaan. Ik heb mijn repertoire gekozen en uitgebreid, zodat ik de mogelijkheid heb om meer variatie in de muziek te kunnen aanbrengen en daarmee ook meer keuzemogelijkheden heb voor muziek die ik bij een optreden kan spelen.

Op dit moment werk ik niet met een vast repertoire, maar stem de muziek die ik speel af op het optreden dat gewenst is.

Muziek die gespeeld kan worden is opgenomen op de repertoire pagina.

 


[Home][Informatie][Optreden][Favorieten][Contact]